Ολα πλεον εχουν παρει τον δρομο τους και ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω επισημα πια, πως οι HIGHLANDERS TSC την νεα σεζον θα δωσουν το παρον κανονικα.
Ισως για καποιους να μην σημαινει κατι αυτο αλλα για μενα προσωπικα σημαινει παρα πολλα.
Λογο λοιπον της μεγαλης χαρας που εχω και επειδη δεν γραφω και συχνα εδω μεσα θα ηθελα να πω και τουτο:οτι κι αν εχω κανει μεχρι σημερα το εκανα απο Αγαπη και μονο για το συγκεκριμενο αθλημα / χομπι και θελω να πιστευω οτι αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω δημιουργησει και καποιες "εχθρες" με κανεναν απο το χωρο...(δεν θα μπορουσα αλλωστε ,δεν ειναι κομματι του χαρακτηρα μου κατι τετοιο και οσοι με γνωριζουν εστω και λιγο το ξερουν καλα αυτο)...παρεξηγησεις ισως ναι (περασαν και δεν εκατσαν κι αυτες) αλλα εχθρες ποτε!!
Θελω να ευχαριστησω και τον professor για την χειρα βοηθειας αλλα και τα παιδια που μιλησαμε τηλεφωνικως και ειναι προθυμα οπου χρειαστει να βοηθησουν.
Τωρα οσον αφορα τα παιδια που ειδη ξερω οτι αποχωρησαν η θα αποχωρησουν απο τον συλλογο ,θελω να πω οτι εφυγαν μαζι με τις καλυτερες ευχες μου και ισως επρεπε κι ολας να το κανουν...καλο θα ειναι να αποκομισουν νεες εμπειριες και γιατι οχι να ανεβουν παικτικα και καποια σκαλια...στο χερι τους ειναι αυτο και μακαρι να το πετυχουν....οσο για την ενδεχομενη επιστροφη τους του χρονου, αυτο ειναι στο κριση τους και μονο...αλλα μιας και το σκεφτομαι καλυτερα τωρα....δεν θα ειναι και εντελως στην κριση τους....θα πρεπει να περασουν πρωτα απο καποια test.... το βασικοτερο απο αυτα θα ειναι να παιξουν ενα ματς μαζι μου (ευκολο test) και αν δεν εισπραξω τουλαχιστον 3 μπαλακια (διαφορα στο σκορ) χμμμ..τοτε θα το σκεφτω αν θα επιστρεψουν!!! χεχε (πλακιτσα φυσικα) .
Να αναφερθω για λιγο ακομα στο προηγουμενο ποστ ,και συγκεκριμενα για το κιλτ...το λεμε εδω και χρονια αλλα ακομα να γινει πραξη...που θα παει...βασικα αυτος ο μικροκαμομενος Δημητρακης φταιει...αρνειτε να το φορεσει...λεει οτι ανησυχει μην του πεσει το παικτακι και αναγκαστει να σκυψει χαχαχα...ασε να μην γραψω αλλα...οχι τπτ αλλο αλλα φοβαμαι μην μπει και τα διαβασει και την εκατσα μετα.
Κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι προγραματιζουμε για τον μηνα Ιουλιο (Θα ενημερωθειτε φυσικα εγκαιρως για αυτο) να διοργανωσουμε καποιο τουρνουα (Highlanders Summer Cup) οπου ευελπιστω να μας τιμησετε αμφοτεροι με την παρουσια σας.
Αυτα τα λιγα (πολλα ηταν τελικα )για την ωρα ,ελπιζω να μην σας κουρασα ...
καλο βραδυ σε ολους!!!