Πρωτ' απ' ολα να σου πω πως ειναι πραγματι εντυπωσιακο το πως τα μαθαινεις ολα τοσο γρηγορα.
Το οτι ομως καθεσαι και τα
αναπαραγεις (προσοχη στο ρημα!!!) σε
δημοσιο φορουμ πιστευω
πως δεν σε τιμα, εστω και αν εσυ αυτο το θεωρεις, δυστυχως, χιουμορ.
Ειχαμε συχνα πυκνα διαφωνια για το τι εγω θεωρω "κατινια" ενω εσυ "πληροφορηση".
Αν και εισαι καλος στα ρητα, μαλλον το "Τα εν οίκω μη εν δήμω" σου εχει ξεφυγει, εκτος και αν δεν ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια σου (sic).
Και το σταματαω εδω, τα υπολοιπα "εν οικω".
Να ξεκαθαρισω πως προσωπικα το θεωρω πολυ τιμητικο που υπηρχαν ομαδες που με ηθελαν στην δυναμη τους. Ακομη περισσοτερο
επειδη τα κριτηρια τους δεν ειναι αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα. Και ακομη πιο τιμητικο αν ειναι ομαδα με την οποια θεωρητικα ειμασταν σε
κοντρα.
Προσωπικα δεν ξερω αν θα ειμαι στην Ελλαδα την νεα χρονια (αν βρουμε δουλεια στα "κρυα" θα φυγουμε) αλλα ετσι και αλλιως στην Ολυμπια
ειμαστε μια παρα πολυ καλη παρεα, με μερικα παιδια κανουμε παρεα και εκτος, και δεν υπαρχουν προβληματα (εκτός απο ενα
και αυτο
καιρος ειναι να παψει να υπαρχει σαν προβλημα).
Και το βρισκω ρομαντικο να εισαι σε μια ομαδα με στοχο να την φτασεις καποτε (αν γινει) στην κορυφη με συμπαικτες που ξεκινησαν και αυτοι
σχεδον ολοι απο το μηδεν.
Και μιας και εδω γραφουμε για αγοραπωλησιες, ας γραψω και εγω την αγγελια μου:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
Ανταλλασσεται ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ
παικτης-προπονητης-παντογνωστης-εξπερ των κανονων-ησυχος-υπακουος-"ποτε δεν τον ακους σε τουρνουα"
Με τεραστιο παλμαρε, ετοιμος να σας μαθει ολα οσα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ξερετε
για πληροφοριες
Παπαδάς Γεωργιοπουλος