Γιωργο και Κωνσταντινε.
Αν και η φιστφ με την παρεμβαση της μιλησε μονο για το κομματι των εκλογων και των διεθνων διοργανωσεων και οχι των εγχωριων, εγω προσωπικα μην εχοντας κομπλεξ με καθε προσπαθεια διαλογου ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ, χαιρετιζω την πρωτοβουλια σας για την διεξαγωγη του πρωταθληματος.
Και μαλιστα θεωρω οτι αν οντως η αιθουσα στο μοσχατο, ειναι διαθεσιμη εναντι λογικου ανταλλαγματος, ειναι η καλυτερη.
Στα υπολοιπα ερωτηματα νομιζω οτι οι απαντησεις ειναι προφανεις στο συνολο τους.
Τα δυο σαββατοκυριακα για το πρωταθλημα ειναι 100% λαθος. Υπαρχουν παιδια απο επαρχια και γυναικες με σαμπο ξυλινα.
Το λαντερ που αναφερετε, στηριζετε σε διοργανωσεις που κριθηκαν ως μη γενομενες, και σε πολλους παικτες δεν επετραπει να συμμετασχουν. Οποτε ακυρον.
Τελος απο θεμα ημερομηνιας, δεν ειναι εφικτο να γινει μεθαυριο, η επομενη κυριακη ειναι το τριμερο του ευαγγελισμου, στις 3 απριλη ειναι η μαλτα, στις 10 απριλη το σατελαιτ, στις 17 οι επαναληπτικες εκλογες του πσεαεπ, στις 24 το πασχα, μετα ακολουθει η πρωτομαγια, στις 8 μαη ειναι το ομαδικο, 15 μαη καπακι δευτερη διοργανωση δεν ειναι εφικτο, και 22 μαη ειναι η επομενη εθνικης εορτης... (πως τα λεω, που το βρισκω το χιουμορ σε τετοιο μπαχαλο).
Δυστυχως πληρωνουμε την κακη οργανωση μεχρι τωρα. Η μονη λυση ειναι να αναβληθει το ομαδικο εφοσον δεν εχουν κλεισθει εισητηρια απο τις ομαδες.
Αν κλεισθει καποιο ραντεβου, οπως αυτο που εκανα εγω να συζητησουμε ΟΛΟΙ μαζι οι εκπροσωποι, εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ουτε θα επικαλεσθω αυξημενες αρμοδιοτητες ως προεδρος του προσωρινου συμβουλιου. Με δεδομενο μαλιστα, το μηνυμα που ελαβα σημερα το πρωι, απο τον κο Κουτρουμανο, οτι λογω σοβαρων επαγγελματικων και ΚΥΡΙΩΣ οικογενειακων θεματων αδυνατει να ασχοληθει με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ διοικητικο και οργανωτικο και παρακληση του να μην τον ενοχλησουμε σεβομενοι την επιθυμια του.