Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα στους φίλους της Ολύμπια. Θα μπορούσα να το κάνω και κατ'ιδίαν, αλλά τότε ίσως θα έπρεπε να τα πω πολλές φορές και πάλι κάποιος δε θα ήταν μπροστά να ακούσει. Και επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι διαβάζετε εδώ, θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι.
Πρώτα από όλα ξέρετε όλοι πόσο σας έχω υποστηρίξει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, ηθικά και υλικά. Είμαι ίσως ο μόνος που πληρώνει συνδρομές για την αίθουσα μήνες ολόκληρους, ενώ το πρόγραμμα της δουλειάς μου και οι άλλες υποχρεώσεις μου επιτρέπουν να έρχομαι για παιχνίδι λιγότερο από μία φορά το μήνα. Υποστήριξα όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα το δικαιωμά σας να παίζετε όταν κάποιοι σας το απαγόρευαν και κακομεταχειρίζονταν την ομάδα σας. Κι αν τώρα υπάρχει μία απόφαση δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που βάζει τέρμα σε όλη αυτήν την κατάσταση που αντιμετωπίζατε τόσα χρόνια, αυτό οφείλεται στο ότι 2-3 άνθρωποι βάλαμε τα ωραία μας λεφτά και πληρώσαμε δικηγόρους, παράβολα κλπ (ρωτήστε τον Κεχρή πόσα έχω πληρώσει από την τσέπη μου). Εμείς δεν έχουμε τζάμπα δικηγόρο όπως ξέρετε, άρα κάποιος πλήρωνε. Και θα είστε αφελείς (για να μην πω τίποτε άλλο) να πιστεύετε ότι η συμπεριφορά κάποιων απέναντί σας έγινε καλύτερη ξαφνικά μήνα Δεκέμβριο λόγω κρίσης καλοσύνης, συμπτωματικά λίγες μέρες αφού εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου.
Μπορείτε λοιπόν να συζητάτε μεταξύ σας για το πόσο κακό σας έκανε να λέγονται διάφορα στο φόρουμ για σας, μην ξεχνάτε όμως για ποιον μιλάτε.
Όσο για τον τύπο που αξιώνει συγνώμες και μετάνοιες, να του πείτε ότι προσβολή ήταν όταν πέρυσι με έβριζε σκαιότατα μπροστά σε όλους σας επειδή έχασε στο μεταξύ μας παιχνίδι και όταν με αποκαλούσε "καραγκιόζη" στα μηνύματα που σας έχει στείλει και τα έχετε διαβάσει όλοι. Και να του θυμήσετε ότι αυτός ήταν που βγήκε δημόσια πέρυσι και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα σας για προσωπικούς λόγους και πήγε και έπαιζε μόνος του, όταν εσείς ήσασταν αποκλεισμένοι γιατί δεν εγκαταλείψατε την ομάδα.
Θα χαρώ πολύ να σας δω στην αίθουσα σας, πριν έρθω όμως θα ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είμαι καλοδεχούμενος. Ελπίζω ο υπεύθυνος της αίθουσας να μου επιβεβαιώσει σύντομα ότι έτσι έχουν τα πράγματα.
Καλή κοπή της πίτας σήμερα το απόγευμα.