Η ουρα στα σκελια για να μην κλαιμε κυριακατικα.
Με μηνυμα που ελαβε σημερα πρωι ολη η σουμπουτεικη οικουμενη το κοστος του τουρνουα open επεσε (γκρεμοτσακιστηκε ειναι πιο ακριβες) στα 2ε.
Βεβαιως δεν ειναι 2ε το μεριδιο της FISTF οπως μας παραπληροφορει το κειμενο αλλα 0.50 λεπτα. Αλλα επειδη ειμαστε κουβαρνταδες δεν θα το κανουμε θεμα. Μπουρμπουαρ για τον κοπο των παιδιων. Ουτε θα ξεφτυλιστουμε να ζηταμε αποδειξη για τα δυο ευρω.
Βεβαιως δεν καταλαβα γιατι εκπτωση δικαιουνται μονο οι "οπεν". Οι βετερανοι θα παιξουν σε αλλα τραπεζια ή εχουμε δει το εκκαθαριστικο τους και ξερουμε οτι τον φυσανε τον παρα; ντροπη και αδικο για τα περηφανα γηρατεια. Κοβει ο γιωργακης τις συνταξεις αλλα ο ενας αλλα λεων θελει μαλλον να μην κατεβουνε μπας και του κανουν και αυτουνου επιτελους μια απονομη.
Στο ομαδικο παλι ρε παιδι μου θα υπαρχουν αλλα γηπεδα; ουτε εκει υπαρχει μειωση λογω γηπεδων. Αρχιζω να πιστευω οτι τελικα η μειωση δεν εγινε λογω παλαιων γηπεδων αλλα μαλλον γιατι η οπεν ειχε τοσες συμμετοχες που ολοι θα εμπαιναν προημιτελικα!!!
Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου τον προεδρο των προεδρων που ομολογησε δημοσιως την καθοριστικη μου παρεμβαση στο θεμα. Ελπιζω να μην ξανασκεφτει να βαλει 15ε γιατι θα εχουμε μια απο τα ιδια. Και ετσι σημερα πηρε φωτια το τηλεφωνο μου απο τον κοσμο που ηθελε να με ευχαριστησει (τον αδριαντα μου παρακαλω να τον βαλετε εξω απο το σπιτι του σουμπουτεο οπως του κουδα στην τουμπα και του παντιτς στο βιθεντε καλντερον).
Και μην πατε να την βγαλετε με κερασματα καφε και τοστ αυριο. Δεκατρια ευρω το κεφαλι γλυτωσατε, δωστε τα να κανουμε καμια μεταγραφη στην Ολυμπια ξενου παικτου (προσεξτε την γραμματικη μου, ε
.
Σας καληνυχτιζω και αυριο να δειτε τι σπεσιαλ μεταχειρηση θα εχω απο την γραμματεια. Πηρα και καινουρια μπορντω μακουδακια για να μην κανει λεκε και φαινεται το αιμα. Σφαξε με πασα μου να αγιασω.