Μπραβο στην ομαδαρα! Χαιρετισμους απο την Φινλανδια!
Εγω δυστυχως επαιξα τον Mattiangeli την "λαθος" μερα!
Σε ολους εριξε ταριφες 5-6 το Σαββατο. Εγω εχασα 2-0. Επαιξα καλα, και αυτος
ειναι φοβερος στην αμυνα! Φοβερος! Το 1ο το εφαγα με πεναλτυ, σουταρει γρηγορα απο την γωνια
αριστερα (το κανει συχνα) δεν προλαβα να σηκωσω το χερι και πηρε πεναλτυ. Στην επομενη
σχεδον επιθεση κανω το ιδιο, βρισκει το χερι του και ο διαιτητης μου δινει πεναλτυ, αλλα επειδη
πιστευω πως βρηκε το χερι του απ'εξω πηρα φαουλ! Λαλακας αλλα δεν πειραζει. Μου ειπε και ευχαριστω!
Δυστυχως την αλλη μερα δεν ηταν στα τοπ του (κατι εχει με το ποδι του) και εχασε στον τελικο απο τον καλυτερο Φινλανδο.
Εγω εχασα στους 8 απο το νο2 1-0, δεν επαιξα καλα στην αμυνα και αυτος σου σπαει τα νευρα αν ειναι μπροστα. Τσουκου τσουκου.
Κριμα γιατι εχασα ευκαιρια να παιξω ξανα με τον ιταλο! Κριμα γιατι σε φιλικο πριν μερικες μερες τον ειχα νικησει 5-0! Οχι πως ειναι
για τοσα βεβαια, απλως ειμαι λιγο καλυτερος, αλλα δεν εκατσε σε αυτο το ματς. Με πηρε και πριν το ματς η Μαριτα και με εκανε Τουρκο
που ενας μαλακας γειτονας (Καναδος) ελεγε πως ο Πετρος κανει φασαρια και ενοχλει το μωρο τους που το βγαζουν εξω να κοιμηθει!!!!
Οχι πως ψαχνω δικαιολογιες!
Τελος πρεπει να στειλω χαιρετισματα του Mattiangeli "...to my friend kechris", οταν δεν πηρα το πεναλτυ μου ειπε
μεταξυ σοβαρου και αστειου "ο Κεχρης θα το ειχε παρει!
", και εγω του ειπα οχι γιατι ειναι fair!
ΑΑΑ, ξεχασε πως με ενα μετριο Ιταλο που επαιξα, κανω σουτ παει δοκαρι και μετα βρισκει το χερι του! Και μου εδωσαν και εκει πεναλτυ και ο Ιταλος ουτε που αντεδρασε! Αλλα επειδη πρεπει να κραταμε επιπεδο και να μην ειμαστε κωλοτουμπες
πηρα φαουλ! Βεβαια νικουσα
! Εξαρταται και απο τον αντιπαλο και αν ειναι και αυτος σωστος!
Επισης τον νηπειαγωγο λογω του οτι οσα μου εγραψε πριν το ματς ηταν 100% μεσα, πρεπει να τον αναβαθμησω σε
διορισμενο νηπειαγωγο με πτυχιο αναγνωρισμενο! Αντε και συντομα δασκαλος! Για προφεσορας θες ψωμια ακομη!
Γραψτε μου ρε παιδια κανα νεο απο το Ακροπολις! Τι εγινε στο ομαδικο και τι στο ατομικο, καθως και τι εκαναν οι συμπαικτες
μου απο την Ολυμπια!
Τελος Κωστα 2 συμβουλες σε εσενα
1) Η σιωπη ειναι χρυσος (δεν χρειαζεται να σχολιαζεις το καθετι, σε καλο θα σου βγει!)
2) Ο ψευτης και ο κλεφτης τον 1ο (αντε 2ο αντε 3ο) χρονο χαιρονται
Φιλακια! απο το νο60 χαχαχαχαχα! τρομαρα μου!
περιμενω χαλι στρωμενο στην υπογα! Και μασερ!