Λοιπον οι εξελιξεις τρεχουν και αμφιβαλλω αν κανεις σας εχει παρει μυρωδια τι γινεται.
Οπως γνωριζετε το σεπτεμβρη εχουμε εκλογες στην παγκοσμια ομοσπονδια και ο δικος μας ο Λουι Παστελ κοπτεται για την εκλογη του. Ξεροντας καλα πως να πουλαει συνεργατες και να τακιμιαζει με οχτρους εδωσε παλι τα διαπιστευτηρια του αναιρωντας την υποψηφιοτητα Αγγελινα γιατι δηθεν δεν μπορει να ειναι πανω απο ενας υποψηφιος απο καθε χωρα!!! Τωρα οτι υπαρχουν 3 γερμανοι και 2 βελγοι υποψηφιοι αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Γιατι οι εξυπνες γατες απο τα πεταλα πιανονται (αφιερωμενο θανασακη).
Ξερουμε θα πει δεν καταλαβε δεν ηξερε δεν του ειπαν και αλλα πολλα δεν, αλλα η ουσια ειναι οτι επειδη δεν θα βρει την ψηφο του -ηδη απεσυρε την υποψηφιοτητα του για προεδρος- και πονταρει οτι θα βγει επειδη δεν θα υπαρχουν 6 διαφορετικων χωρων υποψηφιοι. Οποτε ο Αγγελινας του εμπαινε στα ποδια επειδη μαλλον ειναι πιο δημοφιλης για ελληνας υποψηφιος.
Και το ατιμο το εφετειο ζυγωνει και σφιγγουν τα γαλατα. Η νεα χρονια δεν εχει ακομα σχεδιαστει και προβλεπω οτι ουτε προκειται. Για την μονη διοργανωση που βαζω στοιχημα οτι θα ξεκινησει τον Σεπτεμβρη ειναι για το 2ο εσωτερικο πρωταθλημα στην Ολυμπια αρενα. Τρεξτε να κλεισετε απο τωρα συμμετοχη στον Σεσε γιατι οι θεσεις θα ειναι 32 και θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. Οποιος προλαβε τον Κυριο οιδε.
Η κατασταση σε Ελλαδα και Ευρωπη ειναι ελεεινη. Οι φελοι και αυτοι που πατανε επι πτωματων, μονο, διατηρουνται στην επιφανεια. Πιστευα οτι αυτο το Ακροπολις θα ηταν μια καλη αυλαια για την πορεια μου στις διοργανωσεις ατομικου. Δυστυχως με τις μαλακιες του γιατρου που εχει λεει επενδυσει στο ποδοσφαιρακι (τι; τα κομπλεξ του
ουτε να ευχαριστηθεις το αποχαιρετηστηριο τουρνουα σου δεν μπορεις. Τι αν κατεβω να κανω; να μου γκρινιαζουν γιατι δηλωσα ή δεν δηλωσα δυο τερμινα νωριτερα συνθεσεις; να τσακωθω αν θα μου αφησουν τους συμπαικτες μου να παιξουν; ή να βλεπω να χρησιμοποιουν οι αντιπαλοι μου παρανομα μεταγραφεντες παικτες; Για να δω τελευταιος την μαγεια του ορισμου εεεε εννοω της κληρωσης των ομιλων ή της επιλογης των διαιτητων;
Αι σιχτιρ εσεις και τα κολληματα σας. Δεν πειραζει αφιερωνω τον χρονο μου σε καποια προμοσιον του παιχνιδιου που θα τρεξουν τις επομενες μερες χωρις κανενα προσωπικο οφελος παρα μονο για την αγαπη μου για το παιγνιδι. Καποιοι θελουν την καρεκλα για να κανουν μοστρα και καποιοι απλως για να κανουν το παιγνιδι ευρυτερα γνωστο. Ειμαι ηδη βεβαιος οτι και εκει οι γνωστοι κομπλεξικοι θα με πολεμησουν αλλα τι να κανουμε; ετσι ειναι η ζωη. Υπαρχουν οι καλοι και οι καλοι μαλακες.
Αυριο που θα δειτε τα εναρκτηρια ματς του μουντιαλ; Εγω με τους φιλους μου λεμε να παμε σταρμπακς. Ολοι καλοδεχουμενοι (σε ποια σταρμπακς θα σας πω αυριο να εχει και λιγο σασπενς )...