Παει χαλασε η πιατσα. Περασε και η Τεταρτη και πουθενα αποτελεσματα. Ουτε στο σουμπινιουζ. Λες να μην τους τα δινουν για να μην εκτιθονται οι αλλοι που τα βγαζουν του αγιου ανημερα;
Την κυριακη εμαθα ειχαν τρισαγιο. Μυρισε λιβανι ολο το μοσχατο και ο ταυρος. Αλλοι μου ειπαν οτι ηταν ριγανιτσα λαρισινη απο αυτη που τρωνε τα "κουνελια". Παντως φημες οτι σε ενα οικοπεδακι παραδιπλα φυτρωσε παπαρουνα κρινονται ανεπιβεβαιωτες.
Ας αφησουμε την πλακα και ας πουμε κατι σοβαρο. Απο οτι φαινεται μια λεσχη απο τις αρτιοτερες απο θεματα υποδομων εκλεισε. Δεν ηταν αρκετη απο μονη της η υπαρξη της να την κανει βιωσιμη. Σιγουρα δεν θα εγινε οτι επρεπε πριν οδηγηθει στο κλεισιμο αλλα για μενα δεν βοηθηθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ απο τους ιθυνοντες του ελληνικου σουμπουτεο. Για να ειμαι ειλικρινης μαλλον πολεμηθηκε. Και ερχεται και η σειρα των υπολοιπων να γινουν στοχος αν δεν εχουν γινει ηδη.
Απο την μια θελουμε πολλους συλλογους και απο την αλλη ανεβαζουμε τις β ομαδες στην α κατηγορια. Και λεμε οτι θελουμε πολλους συλλογους αλλα οχι πολλες αιθουσες... Τι ουτοπια!
Τελικα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε. Η αξιοπιστη... εφημεριδα εσπρεσσο μας ενημερωσε οτι ο Ευγενιος Πλυτας ειναι μελος της εθνικης ομαδας . Αν και εγω το ονομα του δεν το ειδα στην αντιστοιχη λιστα αναρωτιεμαι πως θα ακουσει τον εθνικο υμνο και θα δει την γαλανολευκη να κυματιζει απο αποσταση 5000χλμ; Οψομεθα.
Αλλα κειμενο χωρις ουδεμια αναφορα στον προεδρο; στον αντιπροεδρο της παγκοσμιας ομοσπονδιας; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ σε αυτους που "ξεχασαν(
" εστω και μια απλη αναφορα του ονοματος του. Τι αχαριστια Θεε μου. Ουτε εγω δεν εχω δει τετοια.