Subbuteo Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Subbuteo Forum

Subbuteo Forum Greek

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

επικοινωνια

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
professor
World Champion
World Champion
professor

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

επικοινωνια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: επικοινωνια   επικοινωνια EmptyΤρι Μάης 11, 2010 6:54 pm

Μου διαβασαν σημερα ενα ποστ στο φορουμ των Μυρμιδονων στο οποιο καποιος νεος σουμπουτειστας αναφεροταν στο ονομα μου νομιζοντας οτι εγω ειμαι ο προεδρος του ΠΣΕΑΕΠ.

Προσπαθησα να κανω ρετζιστερ αλλα ακομα περιμενω μηνυμα στο μειλ μου. Μπαμπη εχεις κιτρινη καρτα. Λυπηθηκα που οι νεοι βομβαρδιζονται με πληροφοριες και επανω στην συγχυση τους αδικουν ανθρωπους.

Εγω παροτι ειμαι ιδιαιτερα "πολιτικοποιημενος" αποφευγω να βομβαρδισω με πληροφοριες τυπου ποιος ειναι ποιος τους καινουριους. Νομιζω οτι θα επρεπε να αφηνουμε να διαμορφωσουν και προσωπικη αποψη. Θυμαμαι που μου ελεγε ο Σεσες καποτε οτι επαιξε σε ενα τουρνουα και ή διαιτητευε ή ηταν διαιτητης του ο Παστελ και αυτος ουτε καν τον ηξερε οπτικα. Τετοια πλυση εγκεφαλου εκανα.

Οχι να λεμε οτι ο Κεχρης χαλαει το ονομα της ελλαδας στο εξωτερικο μεταφεροντας ειδησεις που απλως προβοκαρουν μια κατασταση. Σε λιγο θα εμφανιστω εγω σαν τερας με τρια ματια 4 χερια που κλεβω και
βριζω αντιπαλους και μη. Ενταξει και ο καθενας που οτι του λενε το αναπαραγει χωρις ιδια γνωμη ειναι αξιολυπητος.

Αν τελικα δεν γινει το ρετζιστερ μου στο σαιτ των Μυρμιδονων για να διευκρινησω στον νεο σουμπουτεοφιλο ποιος ειναι ποιος, ας το κανει καποιος Μυρμιδονας.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ και την γραμματεια μαζι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
professor

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

επικοινωνια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επικοινωνια   επικοινωνια EmptyΚυρ Μάης 16, 2010 11:30 pm

Θα ηθελα να ευχηθω περαστικα και σιδερενιος στον Σακη Κουτη που ευτυχως την εβγαλε καθαρη απο το ατυχημα που ειχε με την μηχανη του τα ξημερωματα της Κυριακης.
Ενα περιστατικο που σκιασε οπως εμαθα και την διεξαγωγη του πρωταθληματος.
Του ευχομαι να επιστρεψει οσο πιο γρηγορα γινεται και το ιδιο δυνατος στα σουμπουτεικα τραπεζια.
sabaroukd
ΔαχτυλοΠαιχτης
ΔαχτυλοΠαιχτης

Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010

επικοινωνια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επικοινωνια   επικοινωνια EmptyΔευ Μάης 17, 2010 10:13 am

Έμαθα και εγώ το γεγονός για τον Διονύση και εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά και σιδερένιος. Εύχομαι αυτή η περιπέτεια να είναι μόνο μια ανάμνηση.
PANATHINAIKOS
Major Winner
Major Winner
PANATHINAIKOS

Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

επικοινωνια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επικοινωνια   επικοινωνια EmptyΔευ Μάης 17, 2010 4:21 pm

Σάκη εύχομαι γρήγορα περαστικά και σιδερένιος Laughing

επικοινωνια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Subbuteo Forum :: All About Subbuteo :: Ολα τα αλλα-
Μετάβαση σε: