Subbuteo Forum

Subbuteo Forum Greek
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

Μοιραστείτε | 
 

 νεα προκηρυξη εκλογων

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: νεα προκηρυξη εκλογων   Πεμ Απρ 21, 2011 12:42 am

το ειδες αυτο Ροκ;
δεν νομιζεις οτι μαλλον καποιοι εγραψαν στα τετοια τους φιστφ στεφανο καπονι εσενα εμενα;
αντε παλι απο την αρχη...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΟ Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΣΕΑΕΠ» κ α λ ο ύ ν τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού του, την 22α Μαίου 2011, με θέματα ημερησίας διατάξεως :1.- Απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου2.- Εκλογή και ανάδειξη μελών Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, με μυστική ψηφοφορία, για την εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. δ του καταστατικού3.- Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για θητεία τριών (3) ετώνΗ Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την 22α Μαίου 2011, ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα των Αθλητικών Συλλόγων «Ατλας» και «Λέοντες Πειραιά» στο Μοσχάτο και επί της οδού Κύπρου αριθμός 10.Δικαίωμα συμμετοχής στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, όπως επίσης και δικαίωμα συμμετοχής στη διενέργεια αρχαιρεσιών και στην άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη του Συλλόγου, κατά τα οριζόμενα στο καταστατικό αυτού.Η Γενική Συνέλευση θα λάβει κανονικά χώρα, αν παρίστανται κατά την έναρξη της συνεδρίασης ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) των μελών του Συλλόγου κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. ζ εδάφιο α του καταστατικούΣε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 22/5/2011, θα επακολουθήσει Επαναληπτική Γενική Συνέλευση με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως την 29/5/2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. στον ίδιο τόπο, οπότε και απαιτείται για την επίτευξη απαρτίας η παρουσία ποσοστού ¼ των μελών, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. ζ εδάφιο β του καταστατικού.Για την ανάδειξη των επιτυχόντων συμβούλων για τις θέσεις των μελών του ΔΣ και της ΕΕ, θα ακολουθηθεί το σύστημα της απόλυτης πλειοψηφίας (ήμισυ πλέον ενός = 51%), δηλαδή θα αναδειχθεί ως επιτυχών ο συνδυασμός, ή ο μεμονωμένος υποψήφιος, (αναλόγως για κάθε όργανο) ο οποίος θα συγκεντρώσει αριθμό ψήφων ίσο με το ανωτέρω ποσοστό, άλλως σε περίπτωση μη επίτευξης απόλυτης πλειοψηφίας θα ισχύσει σχετική πλειοψηφία κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 11 παρ. ε. εδάφια πρώτο και δεύτερο του καταστατικού.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων (είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμούς) για την ανάδειξή τους ως μελών του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής έχουν τα μέλη του Συλλόγου, κατά τα οριζόμενα στο καταστατικό.Οι υποψήφιοι συνδυασμοί μελών του Συλλόγου, για την ανάδειξή τους στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, πρέπει να περιλαμβάνουν περισσότερους από τέσσερις (4) υποψήφιους συμβούλους και μέγιστο αριθμό εννέα (9) υποψηφίους συμβούλους προς εκλογή, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 11 παρ. γ εδάφιο τελευταίο του καταστατικού.Καλούνται με την παρούσα ανακοίνωση – πρόσκληση, τα μέλη του Συλλόγου τα οποία επιθυμούν να εκλεγούν ως μέλη του ΔΣ και της ΕΕ, να υποβάλλουν τις σχετικές υποψηφιότητές τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο έως και την 16-5-2011 κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 11 παρ. γ εδάφιο α του καταστατικού.Οι υποψήφιοι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, τόσο για την ανάδειξη μελών του ΔΣ όσο και για την ανάδειξη μελών της ΕΕ, θα υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις υποψηφιότητάς τους, προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, και συγκεκριμένα προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Λεωνίδα Κουτρουμάνο, (koutroul@hotmail.com) με ηλεκτρονικά μηνύματα έως και την 16-5-2011 και ώρα 23.59 μ.μ. αυτής, κάθε υποψήφιος συνδυασμός πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν είναι δυνατή εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, απαιτείται οι αιτήσεις υποψηφιότητας συνδυασμών και συμβούλων, και για το ΔΣ και για την ΕΕ, να έχουν υποβληθεί εγγράφως προς τον Πρόεδρο του ΔΣ, άλλως (σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού) προς τον Γραμματέα αυτού, κ. Περικλή Δημόπουλο, επί αποδείξει παραλαβής αυτών έως και την 16-5-2011 και ώρα 23.59 μ.μ..Επίσης εντός της ίδιας προθεσμίας, δηλαδή έως και την 16-5-2011 και ώρα 23.59 μ.μ., οι υποψήφιοι σύμβουλοι των κατερχομένων υποψηφίων συνδυασμών, πρέπει να έχουν υποβάλλει και παραδώσει στον Πρόεδρο του ΔΣ, άλλως (σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού), υπεύθυνες δηλώσεις τους ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες ως συμμετέχοντες στον εκάστοτε υποψήφιο συνδυασμό, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους από αρμοδία αρχή, άλλως σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή εγκαίρως η ανωτέρω υποβολή των υπευθύνων δηλώσεων θα αρκεί η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος του υποψηφίου συμβούλου – μέλους προς τον Πρόεδρο του ΔΣ Λεωνίδα Κουτρουμάνο, (koutroul@hotmail.com) εντός της ίδιας προθεσμίας.Σημειώνεται ότι, μετά την ανωτέρω προθεσμία, καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνεται δεκτή.

Τέλος, δεν επιτρέπεται κατά την ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση ή στην Επαναληπτική αυτής, η εκπροσώπηση των μελών δια εξουσιοδοτουμένου τρίτου προσώπου, ή αντιπροσώπου και απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. γ του Καταστατικού.

Αθήνα 19-4-2011

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Ο Γραμματέας του ΔΣΛεωνίδας Κουτρουμάνος Περικλής Δημόπουλος
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Πεμ Απρ 21, 2011 1:57 am

H FISTF ΕΒΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Ο ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΦΙΣΤΦ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΙΣΤΦ.

ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ.

Η ΦΙΣΤΦ ΕΒΑΛΕ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΗΡΙΧΤΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ.

Υ.Γ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΗΤΑΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
adis
Grand Prix Winner
Grand Prix Winner


Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2010
Ηλικία : 42
Τόπος : porto-rafti

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Πεμ Απρ 21, 2011 2:42 pm

proffesor έχει μπεί και αυτή η ανακοίνωση στο site του Π.Σ.Ε.Α.Π:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προέδρου ΔΣ ΠΣΕΑΕΠ

Αγαπητοί φίλοι,

ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι οι επικείμενες εκλογές θα γίνουν, όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία μας πρότεινε, υπό την εποπτεία των κυρίων Λεωνίδα Κουτρουμάνου, Γιώργου Κουτή και Κώστα Κεχρή. Οι ανωτέρω τρείς μπορούν να επιλέξουν την οιαδήποτε θέση είτε ως υποψήφιοι για το επόμενο ΔΣ, είτε ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής (όχι και των δύο όπως ρητά αναφέρει το καταστατικό του συλλόγου μας) και θα εποπτεύσουν την σωστή διενέργεια των αρχαιρεσιών του συλλόγου.

Ισχύουν όλα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση των υπευθύνων των Ελληνικών Συλλόγων που έγινε στο περιθώριο του Διεθνούς Τουρνουά Satellite of Athens την 9-10 Απριλίου 2011. Θα ήθελα εδώ να προσθέσω ότι καλό θα ήταν να πρυτανεύσει η ψυχραιμία και να μην προχωρούμε σε βιαστικές κρίσεις και επικρίσεις για το καλό όλων μας.

Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν μαζικό παρόν στις απόλυτα δημοκρατικές και αξιοκρατικές διεργασίες του συλλόγου μας.Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Λεωνίδας Κουτρουμάνος


Οπότε όπως τα βλέπω όλα πάνε με τη σωστή σειρά που έχει επιβάλλει η FISTF στην Ελλάδα.
Μόνο μια είναι η παρατήρηση μου,ότι η ανακοίνωση δεν αναφέρει και πρέπει να μπεί άμμεσα ότι όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές ανεξάρτητα εάν είναι γραμμένοι στον Π.Σ.Ε.Α.Ε.Π. και όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου που γράφει η ανακοίνωση.Γιατί στην συνάντηση στο SATELLITE υπήρξε δέσμευση ότι θα ψηφίσουν όλοι και μετά η νέα διοίκηση οφείλει να τους γράψει όλους μέλη.

Ευχαριστώ και καλό πάσχα σε όλους μας.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Πεμ Απρ 21, 2011 3:00 pm

lol!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την professor στις Πεμ Απρ 21, 2011 9:07 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Πεμ Απρ 21, 2011 3:19 pm

ενα μηνυματακι που ανεβασε προ δεκαημερων. προφητικο. ειδικα το κοκκινο σημειο...

professor έγραψε:
atromitos έγραψε:

ΥΓ Φίλε adis αν μπορείς να μας γράψεις τι ειπώθηκε στην συνάντηση να ξεστραβωθούμε και εμείς λιγάκι

Φιλε ατρομητε επειδη ο αδης δεν πιστευει οτι δεν ησουν παρων και επειδη εγω σε πιστευω παροτι δεν ημουν θα σου πω τι μου μεταφερθηκε αν κανω καποιο λαθος σας παρακαλω διορθωστε με και συγχωρηστε με.

Εμαθα λοιπον οτι ο Κουτης ξεκινησε περιγραφοντας την κατασταση με την φιστφ. Οτι θελουν να γινουν ανοικτες εκλογες και αν ειναι εφικτο υπο καθεστως ομοσπονδιας τον πσεαεπ. Ο τεως υποστηριξε (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) οτι με την αναστολη εκτελεσης των εκλογων που πετυχε ξαναγυρναει ο πσεαεπ στο καθεστως οχι της διοικουσας αλλα στο δικο του συμβουλιο (τεως αδελφος του τεως ντακας πρατσ δημο κουρτης) που κριθηκε ακυρα εκλεγμενο απο το εφετειο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.
Εκκρεμουν 3 ακομα δικαστηρια (ασφαλιστικα,αγωγη,τριτανακοπη) που θα κρατησουν 2 χρονια οπως υποστηριξε αλλα συμπληρωνω εγω,συμβουλιο συμφωνα με τον νομο ειναι ο τεως, ο (δεν θελω να με ξαναναφερεις στα φορουμ), ο καδινοπουλος ο μαυραγανης γραμματεας και εγω ως προεδρος.
Ο τεως κατοπιν εταξε δικαιες και δημοκρατικες εκλογες μεσω του πσεαεπ (εδω γελανε) και οτι δεν θα ζητησει ξανα συνδρομες-εγγραφες (εμας παντως εμαθα τις ζητησε!).
Στην συνεχεια ακολουθησε μια στιχομυθια για το μελλον των τουρνουα που κινδυνολογησε η πλευρα του τεως οτι θα ανακληθουν αν δεν ειναι ο πσεαεπ η ελληνικη ομοσπονδια και επιβεβαιωσε ο (δεν θελω να με ξαναναφερεις στα φορουμ) επικαλουμενος τηλεφωνικη συνομιλια με τον ιταλο που την αμφισβητησε ο γιατρος (μα γιατι αραγεWink και ακουσε τα γαλλικα του.
Και η κουβεντα προφανως κατεληξε οτι ολοι θελουν ανοιχτες εκλογες αλλα δυο μονο θελουν ανοιχτο αποτελεσμα. Ποιοι;
Εδω εγω να μου επιτρεψεις φιλε ατρομητε να σου πω οτι επειδη οι ανοικτες εκλογες μεσω πσεαεπ με αυτην την διαδικασια που προτεινει ο τεως, με υπογραφες εγγραφων σε παλαιοτερες ημερομηνιες δεν προκειται ουτε ο τεως να τις δεχτει (οποιος θελει μετα θα καταγγελει την απατη).
Ειναι προφανες σε οσους καταλαβαινουν την αλληλουχια των καταστασεων και την νομικη τους εμπλοκη οτι το σεναριο εκλογες στον πσεαεπ μετα την προσφατη αναστολη εκτελεσης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Απο κει και περα ειναι θεμα ποσο γρηγορα θα θελησει η παγκοσμια ομοσπονδια να περασει σε εναλλακτικο σχεδιο. Ειτε με εκλογες σε νεο ατυπο φορεα που θα τρεχει τα ελληνικα δρωμενα μεχρι να τελειωσουν τα δικαστηρια του πσεαεπ ειτε κλεινοντας μας καταμουτρα την πορτα.
Δεν ξερω αν θα βρεθουν ανθρωποι να εμπλακουν σε ατυπα συμβουλια συνεργαζομενοι ή οχι με τον τεως αλλα ποιος τους διασφαλιζει οτι οταν θα του γυρισουν τα ματια αναποδα δεν θα τους στειλει ραβασακι για ραντεβου στην ευελπιδων;
Εκει θα βρεις και την αιτια αποχωρησης μου απο διαδικασιες ατυπες-παρανομες που θα λαβουν χωρα. Δεν σκοπευω να βαλω την υπογραφη μου σε τιποτα παρανομο που μπορει να ειναι εφαμιλλο με το να βαλω το κεφαλι μου στον ντορβα.
Και προσωπικα ολες αυτες οι δεσμευσεις του τεως για συμφωνια κυριων με κανουν να ανατριχιαζω. Και απο οτι μαθαινω και αυτοι που προσφατως γευτηκαν την δεσμευση του τεως...

Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος φιλε ατρομητε αν και εμβαθυνα λιγακι παραπανω απο το φορουμ γιατι δεν ημουν παρων να τα πω.

μερες του 8 ερχονται... η ζωη μας κυκλους κανει -απο τις πολλες κωλοτουμπες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
The Rock
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Δευ Απρ 25, 2011 10:49 pm

Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUEThis is the e-mail i send 3 days ago to fistf 's lawyer, to stefano and to pierro regarding the elections matter. Leonidas had alresdy called for elections. But first kechris doesn,t agree (based on his documents which i am not sure if he is right or wrong. Maybe it depents on the interpretation.) that leonidas is president. Second we must all agree on the procedure first. I am waiting for fistf's official statement.

'''''''''''''''''
Hello Gulio
I am sorry but i have not skype program. I prefer contact via e-mail, or sms, or telephone. My mobile number is 0030**********.You can contact me any time. For the next few days i will leave athens for eastern and i will not have access to internet. So if you need me anything do it via sms or phone.
I was negative surprised that leonidas called for elections without asking anyone (me , kechris or fistf). For me (and for many greek players) this date of elections IS NOT VALID.
My opinion for the elections is:
1] The date must be 8 of may when national team championship round b is held, or 15 june at the major. We need to make elections on a tournament date so to have as much players as possible to vote.
2] In order to vote players must be present at the place of the elections (physical presense) and not to vote by statements on legal papers etc.
3] The criteria must be strong and real. The best solution is a combination of current world ranking and current hellenic ranking. But only this year's ranking because your suggestion for 5 year's ranking could create problems. Many of the players there have stopped playing , so they are not real players. And we need real players to vote.
4]Players must not pay money in order to register for voting.
5]Fistf must ensure that after the elections (if everything is organised in a fair way under fistf) if someone create court troubles again he and his party must be suspended.
6] Players will have to vote choosing between blocks not persons.
I have already talked with kechris and he agrees with my proposal. I haven't talked with leonidas yet.
Have a nice day
Giorgos Koutis
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
The Rock
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Παρ Μάης 06, 2011 12:01 am

Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUEIn order people to be informed about the hellenic issue i publish all my proposals for elections that i send to giulio, stefano and pierro. Kechris had already agreed with them. (for me this is strange because after 20 years maybe it is the first time that we manage to agree on something !!) The date of that mail is 28 of april.


''''''''''''''''Hello Gulio!
Yes this is my phone number. I don't know what went wrong and we couldn't talk. Anyway i will explain to you my thoughts. Using current world ranking it is a benefit. Because all the real greek players are registered in. The reason is that if someone had played even for once at an international tournament of any kind, then in order to be deleted from the ranking must pass minimum 2-3 years. Stefano can explain you how world rankikg points are added and deleted. So practically everyone who had played even for one time the last 2-3 years , he can vote. If we use world ranking from 5 years ago it would be a mistake because many players that have stopped playing 3-4-5-6-7 years ago could make an impact and this is not fair. I prefer only real players to vote and not ''ghost'' players. With the greek rankings the problem is that 3 years ago we had two federations so we had two rankings. I hope that now you can understand why i prefer only current world and greek ranking. If you are unsure about current greek ranking, for me it is ok even if we use only the w.r.of april 2011.
Having elections via patfap it will be vulnerable for another court fight, because the way fistf wants to make elections is not ''legal'' regarding people already registered to patfap.
I care as many real players as possible to vote and to finish with this shit situation. That is why i prefer elections to be made same date on a tournament (major is perfect). It is difficult for many players to sucrifise a sunday from their famillys only for voting. It is easier for them to vote before or during a big tournament and with many players present. I insist that nobody should pay money in order to vote. In this situation nobody (not only from kechris side) will accept to pay money to leonidas in order to vote and nobody (and not only from leonidas side ) will pay money to kechris in order to vote. Both of them claim that they are presidents and they have ''legal'' papers to prove it. I don't know who is right and i don't care. The reason i tell you this is that many real players are not registered officially to patfap. Me for example i was registered to leonidas and kechris said that because of court decision of faulse election of leonidas , my registration and many others is not valid and that after the new ''legal'' elections with 27 founding members only after of finallization of courts , i must register again. My opinion is clear and i prefer solution without patfap. But if you insist to continue via patfap, then have under consideration the things i mentioned to you. And something i forgot. Any player must be present in order to vote. Or else anyone could come with questionable ''legal'' papers and claim that he can represent someone absent to vote etc. From what i have seen the past years i only trust very few players. So i propose (and kechris agrees almost in everything i proposed) (it is strange for me having kechris agreeing with me!) vote only by people present (physical presence).
Have a nice day
Giorgos'''''''''''''''''''''''''''''''''


I believe that my proposal is fair and my arguments are very logical. Today i received a new mail from giulio. I will make my comments the next days. I publish my feedback and my proposals because i have nothing to hide and i want the best solution for hellenic table soccer. But after the last mail that i received i am not sure that fistf wants the same.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Παρ Μάης 06, 2011 4:00 pm

The Rock έγραψε:
Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUE

In order people to be informed about the hellenic issue i publish all my proposals for elections that i send to giulio, stefano and pierro. Kechris had already agreed with them. (for me this is strange because after 20 years maybe it is the first time that we manage to agree on something !!) The date of that mail is 28 of april.

Aνακριβειες. Ειχαμε συμφωνησει οτι επρεπε να κερδισουμε την πορτογαλια στον προημιτελικο ειδαλλως η πορεια μας στο Π.Κ. της Μπολονια θα ηταν αποτυχημενη.
Και το χειροτερο (για τους πορτογαλους) ηταν οτι ειμαστε αρβανιτες αμφοτεροι...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
The Rock
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Κυρ Μάης 08, 2011 11:25 pm

Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUEFor me there is no need for having private conversations. Me in personal i have nothing to hide and i want my opinion to be known. You asked me to confirm elections date between 22 of may and 6 of june. I can't confirm something that i don't believe in. For me only between a big tournament we must have elections. Also elections will motivate people to participate at major and to have a great event. Team event starts at 2.30 so elections at 12.00 is perfect. The team that will be helding the tournament will not be desturbed because lions and atlas premises have two big seperated halls. I want as many real players to vote. I am not sure that you want the same. This is my final answer for this issue.
For the issue which players will have the right to vote, you don't understand that with your proposal many ghost and vanished players will be able to vote. I repeat that i want as many real players to vote. My final answer for this issue is that elections must be held with W.R of april 2011.
For the issue of postal vote e.t.c. , no postal vote is going to be needed if elections held on the major. Allmost all real players inside and outside athens are going to participate the major because it is a very big event. Also i remind that in Greece nobody trusts anybody. So who will be the collector of the postal votes and who will be the judge which one is "legal". valid, correct e.t.c.? So my proposal is to vote by physical presence only. Also it is a fact that kechris agrees with all (as i wrote it is a big surprise for me) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! So normally case is closed.
I was appointed as fistf's delegate. For people in greece i am the only one because the two others are leaders of the opposite parties. So i proposed many things and it seems that noone of them will be qualified. I am a respected player at my country and in european subbuteo community and i have bigger experience than you at greek issues. I can't understand the reason of being delegate if my opinions are not valued properly. If fistf doesnt like my opinions, or if fistf doesn't trust me , or if fistf wants a puppet , then they must appoint a new delegate. It is clear and simple.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
The Rock
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Δευ Μάης 09, 2011 11:56 pm

Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUEDear Georgos,

to write private mail doesn't mean to hide something but just to have a fair and safe place to exchange opinions. As Kechris cannot communicate by phone in English and I cannot reach you at your phone, the mail system was the only one remaining to communicate.
Now I see that you prefer the forum and I have not problem with this. I only notice that this seems the system to involve as many people as possible in a fight and not to solve a problem with the agreement of two fighting parties.
Concerning your arguments, I'm happy that Kechris agrees with you. On the date there is only a problem: the club that organize the tournement clearly stated that it is impossible to organize both events in the same date as it will end in a failure of both (I think that what happened in Malta is sufficient enough to make us poor non Greek players understand what I'm referring too).
As we, as FISTF, should take care of having the best and peaceful solution, I kindly invite you - as delegate - to find a solution on which you have the agreement of both contending parties and not only one. If the 2 contending Parties don't agree on a common situation, you as delegate have the purpose to find a solution on which both can agree, with the only exception of the case were one of the parties is clearly going outside logic.
In my opinion if the organizer of a tournement says that he cannot assure that the tournement is held in a safe way and that there is the risk that people start fighting and it ends up with the help of police, I think it is serious.
Please, take your role to find a common solution among parties and report me the solution you find.
Thanks
Giulio
Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUE'''''''''''''Dear Georgos,'''''''

My name is Giorgos.

'''''''''I only notice that this seems the system to involve as many people as possible in a fight ''''''''''''''

It is the system to involve as many people as possible in something that they care for (and to be informed), even if they don't write on forum.

'''''''''''''Concerning your arguments, I'm happy that Kechris agrees with you''''''''''''''''''

My point was both to agree. My proposal is fair and logic.

''''''''''On the date there is only a problem'''''''''''''

I have write many times that it is not only the matter of when, it is important also the matter of how. On the date there is no problem. As i wrote the premises have 2 seperate halls and also a place for rest , coffee etc which is big enough for this kind of procedure. If you are afraid of conflicts we can count the votes after the end.

'''''''''''I think that what happened in Malta''''''''''

You imply that greeks in malta create all the troubles. That is not true. I was there. You were not. So i know better what happened to malta. It is no need to make impressions.

''''''''''is sufficient enough to make us poor non Greek players understand''''''''''''

I can be ironic too.

''''''''''I kindly invite you - as delegate - to find a solution on which you have the agreement of both contending parties and not only one.''''''''''''''

We can make elections on major or not. But we cannot have half elections on major and half another date. We can accept postal vote [i asked you a lot of things for this issue but you didn't answer] or we cannot. We cannot do both. We can use this year's ranking or we can use last 10 or 20 year's ranking. We cannot do both. Sometimes in life we have to understand that there is a black and white situation without the possible solution of grey. When i made the proposal i didn't know who was going to agree and who was not. I was hoping both to agree and to proceed.

'''''''''''the 2 contending Parties don't agree on a common situation''''''''''''''''

The 2 parties don't agree on anything and they never will. So that is why i was needed for.

''''''''''''you as delegate have the purpose to find a solution on which both can agree,'''''''''''''

This is impossible. They will never agree on something. But a decision must be made. The only thing that i can do is to make a fair and logic proposal for elections having the advantage of my experience and the fact that i am neutral. I am not going to be candidate either with leonidas or kechris. And i have already done that. Also to supervise the procedure in order not to have cheatings by anyone. And i insist it is not only the date issue but also the procedure issue. And you must understand that there are many players {more than you think} that they are OUTSIDE OF THE PARTIES and they only want to continue playing. They only want to have elections under a fair way without caring who will be the winner.

''''''''''''''''Please, take your role'''''''''''''''

I have taken my role very seriously from the first moment. You seem not to value me much. But greek players do.

Have a nice day
Giorgos
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
The Rock
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 10, 2011 11:44 pm

Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUEGiorgios, once again: you made a proposal on a date. One party agreed, the other not (and, among other thinks, this date is outside the period indicated by FISTF).
So, please, mediate between Parties and find a date that is good for both. If it is not possible, then just report that it is not possible a mediation.
I repeat: you were not appointed to decide but to mediate.
On ranking, I will be grateful if you can send me a list of players with the two system (how many players with the first and the 2nd and the names) in order to better understand of which difference are we talking about and if it is a real problem of just polemic.
If you like to continue it in the forum welcome...you transformed a committee of tre person in a one of undreds, where unfortunately you are not considering anymore one of the parties among which you were supposed to mediate: I hope you are still on contact in some way also with Leonidas.
Good luck for your role...time and patience are not infinitive,
Re: ACTIONS OF FISTF REPRESENTATIVE FOR THE HELLENIC ISSUE


''''''''Giorgios''''''''

Once again i repeat. My name is giorgos.

'''''''(and, among other thinks, this date is outside the period indicated by FISTF).''''''''''

Fistf has already changed 2 or 3 times the deadline. So this is not a real problem.

''''''''you made a proposal on a date. One party agreed, the other not''''''''''''

One party wants to make elections on the major and the other not. Because it is difficult to have half elections on the major and half another date i had to make a choice. And i did. i choose the best solution for hellenic table soccer.

''''''''''I repeat: you were not appointed to decide but to mediate.''''''''''''

I believe that this is your role too. But if one of the two of us have to decide for hellenic table football, i believe that i am more qualified for the job.

'''''''''On ranking, I will be grateful if you can send me a list of players with the two system (how many players with the first and the 2nd and the names) in order to better understand of which difference are we talking about and if it is a real problem of just polemic.''''''''''''''''

Every time someone has different opinion of you , you call them polemics because you don't have proper arguments. Eventhough i don't have to prove myself to you if you send me the greek players that are registered to the rankings i can verify those who are real players and those who are not. I don't have the rankings, but if you send them to me i will reply. If you can't understand the way rankings add and delete points, then maybe it was a mistake from fistf to appoint a mediator with an only 6 months of experience in table football. If you understand the way that rankings work then you have to explain to people why you insist ghost and vanished players to be able to vote.

''''''''''''If you like to continue it in the forum welcome''''''''''''''

I had no choice. Your proposal was harmfull for hellenic table football and every player should be aware of. Allmost all greek players are informed about this issue eventhough they don't write on the forum.

'''''''''I hope you are still on contact in some way also with Leonidas.''''''''''

You imply that i have personal problems with leonidas. That is not true. There are two facts. First that i didn't like the way that leonidas announced elections without consulting me and kechris. Second that i made this proposal because it is fair for the majority of the greek players like it or not. It is not against leonidas. My door is always open for dialog with both leonidas and kechris.

'''''''''''''Good luck for your role'''''''''''''''

You too

''''''''time and patience are not infinitive'''''''''

for everyone


Have a nice day
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τετ Μάης 11, 2011 3:52 pm

Φετες τον εκανες.
Αλλα οτι και να κανεις αυτος παιζει το παιχνιδι του Κουτρουλ.
Και ο Κουτρουλ θα τις κανει εστω και μονος του τις εκλογες πριν το μεητζορ.

Και ευτυχως που γινονται ετσι τα πραγματα και πεφτουν εντελως οι μασκες.
Και μεχρι και εχθες με πηρε ανθρωπος και μου ελεγε οτι ειμαι αδιαλλακτος και γιατι δεν τα βρισκω με τον Κουτρουλ.

Τελικα ολοι οι αλλοι ειμαστε αδιαλλακτοι και οχι ο ενας; Τρια χρονια ειδαμε ποιος ηταν και ποιος δεν ηταν διαλλακτικος.

Και επειδη εγινε τζερτζελες μπορειτε να μετρησετε ποσα απο τα 27 ιδρυτικα του πσεαεπ εχουν γινει απο λιγο εως πολυ ανενεργοι και ποιος ευθυνεται για αυτο;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Σαβ Μάης 14, 2011 7:22 am

Θα ηθελα να σας ενημερωσω στα ελληνικα πριν πιθανως αναρτηθουν απο τον Ροκ καποιες νεες επιστολες οτι εχθες ελαβε χωρα μια αποτυχημενη συναντηση για την διεξαγωγη εκλογων.

Ο Κουτης ο Κουτρουμανος και εγω ως εξουσιοδοτημενοι απο την παγκοσμια ομοσπονδια συναντηθηκαμε. Εν ταχει αφου εγω απερριψα την προταση Κουτη για να κοινο ψηφοδελτιο με τον Κουτρουμανο -αιτια ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι και δεν θελω να τσακωνομαι μαζι του μια ολοκληρη χρονια που θα ετρεχε αυτο το συμβουλιο.

Κατοπιν διαφωνησαμε στην πιθανη ημερομηνια εκλογων -ο Κουτρουμανος δεν ηθελε να γινει στο Μεητζορ γιατι θα πλακωνομασταν!!! και επεμεινε στην δικη του ημερομηνια. Διαφωνησαμε στο ποιοι θα ψηφισουν εγω ηθελα οσοι επαιξαν φετος σε καποιο απο τα εθνικα διεθνη ατομικα και ομαδικα τουρνουα ενω ο Κουτρουλ ηθελε και παικτες απο παλαιοτερα ετη. Το ποσα ομως ηταν καπως μετεωρο.

Τελος εκανα αντιπροταση για ψηφοδελτιο ομοσπονδιακο (ενας εκπροσωπος απο καθε κλαμπ) πραγμα που θα εξασφαλιζε την πολυφωνια και δεν θα αναγκαζομουν να συνεργαστω με τον Κουτρουμανο μιας και θα μπορουσε να παει αλλος απο την Ολυμπια) και θα μπορουσε να γινει η εκλογικη διαδικασια πλεον στο Μεητζορ χωρις φοβο για επεισοδια μια και θα υπηρχε ενα μονο ενωτικο ψηφοδελτιο ο Κουτρουμανος ενω συμφωνησε με την ιδεα μου για κλαμπικη εκπροσωπηση διαφωνησε παλι για την ημερομηνια ενω πλεον δεν εστεκε το επιχειρημα του για επεισοδια μεταξυ των δυο πλευρων μιας και δεν θα υπηρχε δευτερη πλευρα.

Για τους παροικουντες στην Ιερουσαλημ ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι η εμμονη Κουτρουμανου σε καποια ημερομηνια ειναι γιατι θελει να χρησιμοποιησει τις εκλογες ως αλλοθι στα δικαστηρια που ο ιδιος εχει κανει για το μελλον. Ακομα και μπροστα στον φοβο της αποβολης απο την παγκοσμια ομοσπονδια και της ανακλησης των διεθνων τουρνουα και του παγκοσμιου κυπελλου (οπως δηλωσε ο Κουτης οτι φοβαται σαν πιθανη εξελιξη των πραγματων) ο Κουτρουμανος σκεφτεται τι τον βολευει και πως θα το χρησιμοποιησει προσωπικα σε νομικες διαδικασιες παρα το ιδιο το παιχνιδι.

Ως εκ τουτου εγω σαν ενημερωσα και δικαιολογησα δημοσιως την σταση μου και ο Κουτης ως υπευθυνος θα ενημερωσει την Φιστφ και νομιζω οτι θα αναρτησει την επιστολη του οποτε θα εχετε ολοι την ευκαιρια να εχετε σφαιρικη αποψη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
oldsubbuteo

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Σαβ Μάης 14, 2011 6:41 pm

kalhspera se olous tous paliofilous kai trelous erastes ths tsoxas.eixa orkistei oti de tha grapsw pote se foroum,epeidh pisteuw sthn proswpikh epafh kai epikoinwnia.den tha parw to meros kamias apo tis xilioeipwmenes ''duo pleures''(anwfelo),apla tha euxithw an ginei to major kai katevoun oloi(egw thelw na paizoun oloi,me ta kala kai ta strava tous),na mporoume na paizoume xwris kantilia ,apeiles kai xristopanagies apo opou ki an autes proerxontai.kalh epituxia kai kouragio se opoion asxolithei me ta koina tou ellhnikou subbuteo.gia thn anwnumia tou post , eimai autos me ta perierga malia kai ta tattoo.agaph se olous kai psixraimia.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Σαβ Μάης 14, 2011 11:58 pm

Eκανες ενα λαθος που ορκιστηκες οτι δεν θα γραψεις την γνωμη σου και εκανες ενα σωστο που αθετησες τον λαθος ορκο σου.
Και ευχομαι να εισαι πιο τυχερος και οι ευχες σου να πραγματοποιουνται γιατι και εμεις χρονια παρακαλαμε να παψουν οι αλητικες συμπεριφορες στον χωρο μας αλλα δεν ειδαμε φως ακομα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Δευ Μάης 16, 2011 2:32 pm

Κυριοι σας παραθετω την εκτιμηση του Κουτη για το μητινγκ και ακολουθει μια διορθωση δικη μου. Αμφοτερα τα μειλ κοινοποιηθηκαν στην φιστφ.

Gentlemen
Friday night i had a meeting with kechris and leonidas. We talked about 2.30 hours. I point out the most important issues of our discussion.
At first i made to them a new certain proposal in order to avoid crisis. I explained them a plan to be both part of a common block-partie. I told them to try to make a test and to cooperate for one year under a bod that we agree right now. I proposed leonidas as president and abroad communication department and kechris as responsible for the sports and internal communications department, because i believe these are sections that they can offer more. I also pointed to them that this cooperation agreement will finish after world cup 2012. After W.C if both parties agree that this cooperation was good then they could proceed further. If one of the two parties wants to stop the cooperation then we immediatly proceed to elections like now, with all the real greek players etc. Leonidas accepted this proposal but kechris not, because he said that he doesn't trust leonidas and he doesn't want to fight and disagree with him for one whole year.
Then kechris made a proposal similar to mine. He said to make one common block- partie under a bod with one representative of each one of the 7 bigger clubs. He explained that in this way he will not have to deal with leonidas because he can appoint another player to represent his club. Leonidas agreed and then we started to discuss the other matters. Kechris said that elections must be held on major because with one common block-partie threre is no excuse of fear of conflicts. Leonidas didn't agree. He insisted having elections on 22 may. Kechris said no because for 22 of may leonidas did't asked when he published this date. After that, they started accusing each other that each one of them wants elections only on a certain date in order to be able to use it as evidence for another court fight. And they agreed that they don't trust each other. As you all know i am not an expert on law procedures. But i undrestood that it is a short of technicallity issue of patfap statutes. If i understood correctly if elections be held on may 22 then leonidas will have a possible advantage on a possible courtfight. If elections held on major or any other date then kechris will have a possible advantage on a possible court fight. Maybe that is why they both insist so much on certain dates. If i am wrong in any way they can both correct me.
So they disagreed for the date. Then they disagreed for the ranking. They agreed to w.r of april 2011 but they disagreed to the hellenic one. Then they disagreed for the postal votes. Kechris said no postal at all and leonidas said postal only for the players of the two clubs that are outside athens and nobody else.
Then we left .
My conclusions are:
-The two parties didn't manage to agree on anything.
- It is not possible to exist a common solution for both of them.
- strongly believe that we can only have solution with something new.

PS1 :As fistf representative i believe that i did my best for a common solution. [eventhough i feel deceived by the change of first fistf's decision and my underestimation] [and eventhough i feel annoyed because of the fact that fistf made me talk with giulio whom i respect as a person and as a professional lawyer , but he has no idea about table football, of rankings etc.]. The majority of greek players believe also that i did a good job. I am here to help. I will wait for official fistf decision and if the solution that they will give is something that i believe in, then i will continue being a delegate.
Anyone of you can publish this report if he wants. I have no problem.
PS2: Read this report carefully before you decide.

Have a nice day
Giorgos
---------------------------------------------------------------------------------------------------

I agree with Koutis report except one point.

If i understood correctly if elections be held on may 22 then leonidas will have a possible advantage on a possible courtfight. If elections held on major or any other date then kechris will have a possible advantage on a possible court fight.

I will not have any advantage on a possible court fight. But if i accept to take part in Koutroumanos elections on 22 then he will support that i accepted him as president against the first two courts decisions. Koutroumanos selected to ask decisions by courts for the next two years and he selected elections date without ask the rest members. I want to remind to all of you that for me Koutroumanos is not president for the greek law. Koutroumanos' opinion is that he is president yet. But for his opinion he is president until 22 may because the patfap statutes allow maximum 3 years for president. AND THE 3 YEARS ARE OVER NEXT WEEK SO KOUTROUMANOS IS HURRY TO DO ELECTIONS BEFORE MAJOR. And he said lies that the problem making elections in Major is the fights between candidates. Because my proposal was elections with one party with the represantives of clubs.

And i believe that only the ACTIVE players in individual, team events, national and international THIS YEAR (2010-2011) can vote. A player who stopped last year is wrong to vote. I have many friends who stopped playing table soccer because Koutroumanos didn't let them to play in tournaments. But it isn't fair no active players to decide with their votes for the active players.

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 5:30 am

Kαι επειδη δεν θελω να απεμπολησω την αντικειμενικοτητα μου για κανεναν σας παραθετω την απαντηση Κουτρουμανου. Προσεξτε το κοκκινο κομματι!

Dear All,

again Mr Kechris telling things that does not exist. I will give him my last occasion for finding a solution. Lets make with ONE ballot elections one week after Major.
If he agrees today until midnight (12:00) is ok for me. All the others nonsences about dates and expired dates and expired Presidents and Bods are in his mind only and are jokes for kids.
Otherwise he wants only to make elections before the 30 days of the annouchment only for his interest (to send us to the courts).
Of course I will continue to follow the legal procedure for elections at 22 of May and I am waiting until today this evening his answer. If he does not answer then PATFAP will continue and without him....

Το παρον μεηλ το αφιερωνω πρωτα απο ολα στον εαυτο μου γιατι το ειχα προβλεψει και το ειχα δηλωσει και γραπτως. Το αφιερωνω και στον Ροκ που δεν μπορει τωρα θα καταλαβε πως ειναι να σε χρησιμοποιουν και σε καποιον αλλον που βιαζεται να οραματιστει την επομενη μερα και επιθυμει να ηγηθει επειδη και αυτος νομισε οτι ο Κεχρης καθαρισε για ολους σας.
Δυστυχως οι προτασεις μου δεν εισακουγονται και το χειροτερο ειναι οτι δικαιωνονται οι φοβοι μου οτι το φαινομενο Κουτρουμανος δεν αντιμετωπιζεται με παυσιπονα αναβλητικοτητα και παχια λογια.
Ποτε δεν ειναι αργα για σας αλλα για μενα οπως εχετε καταλαβει ειναι πλεον αργα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 6:01 am

Καποιος να εξηγησει στον Κουτρουμανο οτι ο κοσμος δεν θα κατεβει να χαλασει την Κυριακη του μονο για να ψηφισει καλοκαιριατικα.
Αλλο να πας να παιξεις σε τουρνουα και στο περιθωριο να ψηφισεις και αλλο να ξεκουβαληθεις μονο για ψηφο.
Εγω βεβαιως ξερω οτι ο Κουτρουμανος το ξερει αυτο πολυ καλα αλλα προτεραιοτητα του ειναι να εχει αποχη η εκλογικη διαδικασια γιατι αν εχει απαρτια δεν θα βρισκει την ψηφο του.
Και απο την αλλη θελει να παρουσιασει την ολη διαδικασια οτι ειναι συννομη και υπο την αποδοχη των ανθρωπων που κερδισαν δυο δικαστηρια. Για να παει μετα να πει στα δικαστηρια οτι εμεις αποδεχθηκαμε και ειμαστε συνενοχοι των διαδικασιων.
Ρε ουστ απο κει.

Α κει για να μην ξεχνιομαστε ο προεδρος της ΦΙΣΤΦ μου-μας εστειλε το κατωθι

Advancement to tdos I'll start the process to suspend immediately the Patfap and its members, tournaments FISTF.

Και τωρα θα πουν οι γνωστοι αγνωστοι οτι φταιει παλι ο Κεχρης. Οπως εφταιγε που κατεβηκαν 18 ομαδες στο ομαδικο οταν ασχοληθηκε και οταν δεν ασχοληθηκε κατεβηκαν 13.
Και παλι φταιει ο Κεχρης που καποιοι δεν χρησιμοποιησαν τις 2 καταδικαστικες δικαστικες αποφασεις για το καλο του παιγνιδιου αλλα για δικα τους προσωπικα παιχνιδια και παλι γυριζουμε πισω στα παλια.
Στα τουρνουα που ολοι ονειρευτηκαμε. Βρισιδια απειλες τσαμπουκαδες στημενα ματς και διαιτησιες. Εναρξη με καθυστερηση 2 ωρων προκηρυξεις που δεν γινονται 'η γινονται την παραμονη 'η γραφουν λαθος ημερομηνιες.
Ευτυχως ομως μαθαμε ποιο φαρμακο προκαλει την ληθη την αδιαφορια τον ωχαδερφισμο την μουγκαμαρα και αλλες παρεμφερεις παθησεις. Το φαρμακο λεγεται μπικικινια. Ριχνεις 50 σταγονες εεεε χιλιαρικα εννουσα νοικιαζεις αιθουσα και αγοραζεις γηπεδα και ολα τα ζωα εεεε ναι ζωα εννοουσα κανουν τους μαλακες.

Την καλημερα μου. (μπεεε μπεεε μπεεε στην γλωσσα σας για να καταλαβαινετε)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
arxaiosΑριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 12:01 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers

Κώστα, έπεσαν τα τσιμέντα!!!

Είναι η πρώτη φορά που λες ακριβώς αυτά που σου λέω 3-4 χρόνια τώρα. Ξέρω ότι τα άκουγες αλλά δεν ήθελες να τα πιστέψεις.

Καληνύχτα Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
PANATHINAIKOS
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 12:31 pm

Και τώρα τι γίνεται? Θα γίνουν εκλογές με όλους συμμετέχοντες (εκλεγόμενους και εκλέγοντες)
στις 22 Μαίου ή όχι?
Πείτε και σε εμάς τους απέξω και εξηγήστε καθαρά, χωρίς υπονοούμενα.

Αν δεν αναρτηθεί κάτι άλλο στον ΠΣΕΑΕΠ, εκτιμώ ότι θα γίνουν. Θα φταίει όποιος πάει ή όποιος
δεν πάει;;;;;
Η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
oldsubbuteo

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 2:39 pm

...gia osous voiastoun na poun oti auta mono sthn ellada ginontai,anatre3te ligo sta diethni forum,deite ti apegine o copenolos(prwn vasileas tou subbuteakiou) kai anarwtitheitai meta an to ''eklegmeno''???????? proedreio ths fistf eina ikano na voithisei sthn epilush tou ellhnikou thematos.pros tous filous kechri kai koutroumano exw na pw to e3is:rihte nero sto krasi sas.theloume na paizoume oloi me olous.vreite mia lush re pousth mou.mh mas kovete to gamhmeno to subbuteaki.den theloume pali duo omospondies.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
zouzounini
Satellite Winner
Satellite Winner


Αριθμός μηνυμάτων : 73
Ημερομηνία εγγραφής : 14/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 3:48 pm

μπεεεεεε μπεεεεεεεεε μπεεεεεεεε μπεεεεεεε μπεεεεεεεε μπεεεεεεε μπεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεε

Και για κάποιους ακόμα ανθρώπους που ασχολούνται με το σουμπούτεο, να τους μεταφράσω!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι και οι δύο άξιοι της μοίρας τους. Και οι τρείς για να είμαι ακριβής. Είναι οφθαλμοφανές πλέον πως και οι τρεις τους δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το καλό του σουμπούτεο.

Δεν είναι δυνατό να μπαίνει τρίτος να προσπαθεί να τους τα βρει, να τους παρακαλάνε όλοι σχεδόν (όσοι είναι πρόβατα ακόμα) να τα βρουν και αυτοί να σκέφτονται πως θα βάλουν ο ένας τρικλοποδιά στον άλλον.

Ρε professor καλή η αντιπολίτευση, καλή η αριστερίσουσα νοοτροπία, αλλά μη μας τα πρήζεις κιόλας. Χειρότερος από τον Τσίπρα κατάντησες.

Όντως οι άλλοι δύο είναι για τα πέρα αμπέλια όπως σου έχω ξαναγράψει. Σε σχέση με εσένα έχουν το πλεονέκτημα των χρημάτων και της εξουσίας λόγω FISTF.

Αφού γράφεις πως ο Κουτρουλ άυτό που θέλει είναι να μην κατέβει κανένας στις εκλογές για να βγει, μάζεψε όλο το κόσμο και από την επαρχία ακόμα, να έρθουν να ψηφήσουν υπέρ σου.

Άντε γιατί μας τα έχετε κάνει τούμπανα!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
PANATHINAIKOS
Major Winner
Major Winner
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 3:52 pm

Έχεις δίκιο.
Είναι η πρωτή φορά μετά από αρκετά χρόνια που δίνεται η ευκαιρία σε όλους ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ να ψηφίσουν
όποιον γουστάρουν. Ας το δούμε και αυτό να γίνεται και μετά κρίνουμε από τα αποτελέσματα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 9:32 pm

Απαντησεις:
προς αρχαιο
πολλα καταλαβαινω και πολλα κανω. αλλα ακομα και τωρα βλεπεις ο κοσμος δεν θελει-μπορει να καταλαβει οποτε...

προς παναθηναικο
νομιζω οτι ολα ειναι γραμμενα ξεκαθαρα
ο κουτρουλ θα κανει μονος του εκλογες χωρις την συμφωνη γνωμη της φιστφ και οποιος συμφωνει μαζι του μπορει να παει να ψηφισει στην παρωδια των εκλογων που ειναι μονος του υποψηφιος.

προς ολντ σουμποτεο
δεν διαβασα πουθενα για δυο ομοσπονδιες. λαθος συμπερασματα βγαζεις. αφετερου εσυ στην ζωη σου προτεινεις στο θυμα και στον θυτη να κατσουν να τα βρουν σαν εξ ημισιας υπολογοι; εγω προσωπικα δεν σου εκοψα κανενα σουμπουτεακι. εσυ οταν μου το εκοβαν και δεν με αφηναν να παιζω που ησουν; Ε;

προς ζουζουνινι
οταν γραφεις οτι εγω δεν ενδιαφερομαι για το σουμπουτεο γελανε και οι πετρες μαζι σου. Εγω δεν εβαλα τρικλοποδια απλως φυλαγομαι να μην μου ξαναβαλουν. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
Οσο για το οτι εχω αριστερες αρχες δεν ντρεπομαι για αυτες. Αλλα δεν προκειται να κανω ΕΠΙΠΛΕΟΝ αγωνα για να μου κανετε υψηλη κριτικη. Δεν μαζευω κανεναν -αν και 43 χρονων και αριστερων αντιληψεων δεν εχω παει ποτε σε συγκεντρωση και πορεια- και αμα με διαβαζατε πιο προσεκτικα οτι τον δονΚιχωτη και τον ελ σιντ δεν προκειται να τον ξανακανω. Και σας θυμιζω οτι υπεβαλα προταση ενωτικη και υπευθυνη μιας και προτεινα ολα τα κλαμπ να εχουν λογο αλλα τον εαυτο μου τον αφησα απεξω. Την καρεκλιτσα δεν την ζηλεψα παρα μονο στο οβελιστηριο του Κωστη διπλα στην λεσχη μας.

υ.γ αν στα εχω κανει τουμπανα τωρα που τα εχεις μεγαλα αντε βγες εσυ μπροστα να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακκος σου. Εδω το ονοματακι σου τρεμεις να γραψεις και μας το παιζεις μαγκας;

μαλλον πρεπει να το γραψω σε αλλη γλωσσα
κο κο κο κο κο κο. Τωρα το καταλαβατε;

ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
professor
World Champion
World Champion
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: νεα προκηρυξη εκλογων   Τρι Μάης 17, 2011 9:55 pm

PANATHINAIKOS έγραψε:
Έχεις δίκιο.
Είναι η πρωτή φορά μετά από αρκετά χρόνια που δίνεται η ευκαιρία σε όλους ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ να ψηφίσουν
όποιον γουστάρουν. Ας το δούμε και αυτό να γίνεται και μετά κρίνουμε από τα αποτελέσματα.

Δεν ξερω απο που προκυπτει οτι μπορει να ψηφισουν οσοι γουσταρουν.
Ποσο μαλλον δεν βλεπω ποιοι γουσταρουν να ειναι υποψηφιοι σε μια τετοια διαδικασια που ειναι παντελως παρανομη και ανηθικη.

Και μεχρι εψες ο κομμισαριος της φιστφ και η ιδια η φιστφ ελεγαν οτι καμια πραξη που δεν θα γινει με την συμφωνη γνωμη της τριμελους επιτροπης θα ειναι παρανομη και οποιος αγνοησει τις οδηγιες του κομμισαριου και της φιστφ θα τιμωρηθει παραδειγματικα.

Και τωρα περιμενω να διαβασω ανακοινωσεις. Γιατι διαβασα επιστολη οτι η φιστφ θα συνομιλησει με τον Κουτη για να αποφασισει. 'Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ 'Η ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ.

ΥΠΟΜΟΝΗ, τιποτα δεν θα μεινει αναπαντητο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
νεα προκηρυξη εκλογων
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Subbuteo Forum :: All About Subbuteo :: Γενικα-
Μετάβαση σε: